Wil jij dit traject starten?

Neem contact met me op of vul dit formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op.

Klankbord voor leidinggevenden

Als leidinggevende sta je er vaak alleen voor. Het is daarom erg waardevol om af en toe te kunnen klankborden met iemand die iets verder van de organisatie afstaat maar wel dezelfde ervaring heeft.

Beschikbare data:

In overleg

Hoe ziet een klankbord sessie eruit?

  1. Kennismaken en individuele opstelling

Kies je ervoor om mij in te schakelen als klankbord? Dan leer ik je graag eerst goed kennen. Hoe ziet jouw omgeving eruit? Hoe kom je op het punt waar je nu staat? Wat is jouw vraagstuk? Een vast onderdeel van de sessies is een individuele organisatie opstelling.

  1. Bespreken en analyseren uitkomsten

Na de individuele opstelling hebben we een helder beeld van jouw vraagstuk. De opstelling heeft gezorgd voor inzichten. Na de opstelling bespreken we de uitkomsten en bepalen we samen wat er nodig is om de inzichten toe te passen op jouw werkzaamheden als leidinggevende.

  1. Begeleiding bij vervolgstappen

De inzichten pas je toe op je werk als leidinggevende. Mijn begeleiding is pas succesvol als je er ook iets mee doet. Daarom help ik je ook tijdens de implementatie van de inzichten. Je toetst je bevindingen in de praktijk en ik ondersteun je als klankbord.

 

Wil jij dit traject starten?

Neem contact met me op of vul dit formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op.

Menu

Contact

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit Ut et massa mi. Aliquam in hendrerit.

Bellen

Op kantoordagen tussen 09.00 en 17.30 op 0653403869

Adres (post)

Holtermanstraat 16A
6512 DB, Nijmegen

Contact opnemen

Denk je dat een organisatieopstelling iets voor jouw organisatie of bedrijf is? Of wil je meer weten? Neem gerust contact op. Ik vertel je graag meer.