Wil jij dit traject starten?

Neem contact met me op of vul dit formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op.

Opstellingsdagen met representanten

Tijdens een opstellingsdag werken we met echte mensen (representanten). Door een samenwerking met gestalt-therapeut Gabrielle Van Vliet kunnen zowel privé als werkgerelateerde vraagstukken worden opgesteld

Beschikbare data:

28 januari 2024, 18 februari 2024, 21 april 2024, 26 mei 2024 en 23 juni 2024, locatie Cordium Nijmegen.

Hoe werkt een opstellingsdag?

Een aantal keren per jaar organiseren wij hiervoor opstellingsdagen met representanten. Hierin kunnen zowel werk als privé gerelateerde vraagstukken worden opgesteld. Een opstellingen dag is met ca. 12 personen en je schrijft je er individueel voor in. Je doet de opstelling alleen. Je collega’s of familieleden worden gerepresenteerd door andere mensen in de groep. Vooraf staat vast wie komt voor een eigen opstelling. De overige deelnemers kunnen worden ingezet als representant.

We beginnen de dag met een kennismaking onder het genot van koffie of thee gevolgd door een nadere uitleg over opstellingen Daarna worden één voor één de vooraf aangemelde mensen uitgenodigd voor hun eigen opstelling. De overige deelnemers kunnen worden gevraagd als representant en sowieso resoneer je mee op de thema’s van de andere opstellingen.

De opstellingsdagen doe ik samen met Gestalt- therapeute Gabrielle van Vliet. Door haar therapeutische opleiding en haar ervaring met familie opstellingen is zij de aangewezen persoon om de meer privé gerichte vraagstukken te behandelen. Ook vormt zij de perfecte aanvulling op mijn achtergrond en ervaring als leidinggevende in organisaties en mijn opleiding als organisatie opsteller. Daarnaast is het vaak ook erg verrassend om de vrouwelijke en de mannelijke energie te combineren en is het erg inspirerend en leerzaam om samen naar vraagstukken te kijken. Meer informatie over Gabrielle van Vliet vind je op: https://www.gabriellevanvliet.nl/

 

Wil jij dit traject starten?

Neem contact met me op of vul dit formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met jou op.

Menu

Contact

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit Ut et massa mi. Aliquam in hendrerit.

Bellen

Op kantoordagen tussen 09.00 en 17.30 op 0653403869

Adres (post)

Holtermanstraat 16A
6512 DB, Nijmegen

Contact opnemen

Denk je dat een organisatieopstelling iets voor jouw organisatie of bedrijf is? Of wil je meer weten? Neem gerust contact op. Ik vertel je graag meer.